9918 2K-PUR

9918 2K-PUR

Mannol 9918 2K-PUR — material poliuretanic bicomponent pentru repararea de produse din plastic.Material poliuretanic pentru reparații structurale și cosmetice din material plastic, metal, lemn, piatră, etc. Intarirea completa este posibilă pentru prelucrare: 20-30 min. la temperatura camerei. Pentru o lungă perioadă de timp, rămâne flexibil, nu se precipita, rezistent la intemperii și îmbătrânire.
Aplicație:
1. Se curăța suprafața deteriorată pe ambele părți și se lasă să se usuce.
2. Folosiți o pilă pentru a elimina orice bavuri de pe partea dreapta ca sa se faca o suprafață uniforma. Se tratează zona afectată cu șmirghel în perimetru de 5-7cm.
3. Atașați pe partea interioară o plasă de dimensiune corespunzătoare, care acopera marginile găurii cel puțin cu 5 cm. Cu găuri mari, se recomandă să se aplice un al doilea strat de plasă de deasupra primei la 50%. Pe partea din fața a portiunii prelucrate se lipeste o pelicula, care este inclusa in complect.
4. Se aplică, pe plasa de armare, cu partea interioară a amestecului preparat cu componente de două compuse poliuretanice pe întreaga suprafață tratata. Neteziti stratul depus cu o spatulă, fără a pune forță excesivă pentru a preveni extrudarea din partea din față.
5. După 10 minute, se scoate folia de pe partea din față, lasati sa se solidifice compoziția și prelucrati suprafața reparată cu Mannol Epoxy-Plastic pentru pregătirea ulterioară pentru vopsit.

Greutate/volum: 0,30g

18.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»