9972 Universal Cleaner

9972 Universal Cleaner

Mannol 9972 Universal Cleaner - extrem de eficient proiectat pentru a îndepărta urmele de insecte, nicotina, rugina de pe suprafețele de tipul: caroserie de orice vehicul; de sticlă, material plastic, piele sintetica, piele de căprioară, textile, de cauciuc, suprafețe emailate.
Utilizare: pentru îndepărtarea rapidă și eficientă a contaminanților pulverizati solutia nediluata (agitați flaconul bine) direct pe suprafața de la o distanță de 20-30 cm. Pentru curățarea obisnuită diluati cu apă în funcție de gradul de poluare (50-100 ml de produs în 10 litri de apă). De lasat sa se inmoaie timp de 5-10 minute și apoi ștergeți cu un șervețel. Repetați dacă este necesar. Datorita spumarii scăzute, este aplicabil în agregate de detergenți.
A se păstra într-o cameră încălzită la temperaturi cuprinse între +5°C pina la +40°C, în afara de flăcări deschise și scântei. A se feri de copii. În caz de contact cu ochii clătiți bine cu apă. Evitati contactul cu mainile — poate provoca iritații. A se evita contactul cu soluția de dizolvare în apele subterane.

Greutate/volum: 0,5L

19.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»