9973 Motor Cleaner

9973 Motor Cleaner

Mannol 9973 Motor Cleaner — pentru îndepărtarea uleiului, grăsimii și alte pete de pământ de drum de pe blocul motorului,de pe piese de motor si instrumente. Are o mare putere de curățare.
Aplicare: a se ține flaconul în unghi drept, pulverizează pe suprafața de la o distanță de 15-20 cm. După 35 de minute, ștergeți-l cu o perie sau burete și clătiți cu apă. Repetați dacă este necesar. Nu necesită curățarea suprafeței blocului motorului. Se recomanda de a închide flaconul cu o pelicula. Înainte de a utiliza încercati efectul pe o suprafață mică, în scopul de a determina posibilele reacții cu un anumit material.
Depozitare: într-o cameră încălzită la temperaturi cuprinse între +5°C si +40°C .Surse externe de flăcări deschise și scântei. A se feri de copii. În caz de contact cu ochii clătiți bine cu apă. Nu se recomandă de stropit pe maini — poate provoca iritații. A se evita contactul cu soluția de dizolvare în apele subterane. Ingrediente: agenți tensioactivi, stabilizatori, butilglicol.

Greutate/volum: 0,5L

19.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»