Air-Con Fresh

Air-Con Fresh

Mannol Air-Con Fresh este proiectat pentru a dezinfecta și pentru profilaxia la orice tip de aer condiționat al autoturismului, canalelor de ventilare sau conducte ale vehicolului fără demontarea filtrului de cabină. Elimină în mod eficient și rapid mirosurile, bacteriile, mucegaiul, și motivul pentru apariția lor în viitor. Lasă un miros proaspăt, plăcut și previne bolile alergice.
Aplicatii: inchideți toate ferestrele din mașină și porniti motorul. Opriți instalația de aer condiționat. Porniți încălzirea pe explozie pe deplin în modul de recirculare. Se agită cu grijă flaconul și stabiliti Mannol Air-Con Fresh în gaură circular a ambalajului spre gardul interior de recirculare a aerului. Faceți clic pe valva în jos până când se fixează. Lăsați mașina și închideți toate ușile. După prelucrare, aerisitivautoturismul și opriți motorul.
A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzirea de peste 50°C. Cilindrul este sub presiune. Nu deformati. Nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de scântei. Utilizate și depozitate doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,2L

19.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»