Air Conditioner Cleaner

Air Conditioner Cleaner

Curatator de aer condiționat Mannol Air Conditioner Cleaner - o spumă specială ce furnizeza curățare optimă de aer condiționat și neutralizeaza mirosurile în timpul funcționării sale. Efectiv curăță unitatea de aer conditionat interior si exterior, distruge colonia de mucegai, de agenți patogeni și viruși, eliminând permanent cauza aparitiei lor în viitor. Utilizarea regulată a astfel de mijloace, elimina impactul negativ al conditionerului pe corpul tau. Poate fi folosit pentru a curăța orice sistem de aer conditionat.
Aplicație: demonteaza filtrul de cabină. Se agită cu grijă flaconul. Imbracați adaptorul. Conectati instalația de aer condiționatin regim de lucru și prin cel mai mic flux de aer, produceti agentul de curățare prin pulverizare în gaura filtrului demontat (dacă este posibil, într-un evaporator de tip fagure) cu adaptorul de sondă. Se pulverizeza cu doze mici, cu pauze lungi (până la 30 sec.). După prelucrare, controlerul trebuie să fie pornit în modul de încălzire a salonului interior, timp de 10-15 minute pentru a se usca vaporizatorului și conductele de aer. După aceea, instalați filtre noi în sistemul de admisie a aerului. În timpul procesului de curățare este necesar pentru a menține deschis geamul mașinii.
A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzire la peste 50°C. Cilindrul este suprimat. Nu deformati. Nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de scântei. Utilizate și depozitate doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,52L

19.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»