AmortizoareAmortizoarele și barele de suspendare sunt proiectate pentru a reduce vibrațiile ale corpului și roți atunci când vehiculul este în mișcare. Amortizoarele converteaza energia cinetică a oscilațiilor verticale ale corpului în căldură care este disipată în mediul înconjurător. Amortizoarele suspensiei ale automobilelor moderne, în același timp rezolva problema, pentru a asigura confortul pasagerilor și a îmbunătăți caracteristicile de manevrare.
Toate amortizoarele din programul SCT au o structură de țeavă dublă HYDRO TECH — cu dublă acțiune a supapelor pe ulei și de a îmbunătăți calitatea și acoperirea. Aceste amortizoare au caracteristici diferite în rezistivitatea medii (lucrători) și extreme pozitii (maxim).
Acest design vă permite să păstrați confortabil în intervalul de caracteristici de oscilație tipice de conducere pe drumuri, și atunci când conduceți pe drumuri accidentate exclude practic de cazuri de declanșare a tampoanelor de suspendare sa-si revina din cauza rezistentei marite la soc atunci când se apropie pozițiile de limitare. Se recomanda pentru amatorii de stil dinamic, sportiv de conducere.
Caracteristicile amortizoare rămân stabile pe tot parcursul lor de exploatare. Utilizarea fluidul de lucru cu proprietăți îmbunătățite la temperaturi apară mișcările, atât în frigul iernii, cit și în condiții de călătorii lungi, în vara fierbinte.
În procesul de producție, toate amortizoarele sunt de control al calității de 100% la etanșeitate și controlul forței de compresie și de recul amortizare. Toate etapele de producție, precum și a furnizorilor de materiale componente sunt certificate pentru conformitate cu ISO 9001.
Materiale de tehnologie identice utilizate la fabricarea de amortizoare, care sunt livrate la liniile de asamblare ale grupului fabrici DaimlerChrysler, BMW, General Motors, Ford, Suzuki si Fiat.
Combinația optimă a materialelor și amortizoare de șoc, piese de utilizare a ganglionilor moderne modele, combinate cu tehnologia avansată permite durabilitate mare, pentru a îmbunătăți confortul in timpul conducerii. Amortizoarele reparate contribue la siguranța activă, deoarece pot reduce distanțele de frânare și de a îmbunătăți mersul.
Durata de viață a amortizoarelor SCT:
Pentru executarea HYDRO TECH — 60000 km.
Verificarea stării este recomandata la fiecare 20 000 km.29.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»