Cockpit Reiniger

защита приборной панели Cockpit Reiniger

Mannol Cockpit Reiniger este proiectat pentru a proteja tabloul de bord de la cracare și uscarea. Are proprietati de curatare excelente. Formarea pe suprafața tratată a stratului polimer de molecule de silicon, adduce la protejarea impotriva UV, dând suprafaței proprietăți ce resping apa și antistatice. Este valabil pentru căptușeală interioară a caroseriei de mașină formata din materiale sintetice sau din material plastic. Are o aroma de citrice / NewCar / aroma placuta de mar și miro de trandafiri.
Aplicare: se agită conținutul flaconului. De la o distanță de aproximativ 20 cm pulverizati pe suprafață care trebuie tratată, apoi frecati usor. Pentru suprafețe mici, precum si in apropiere de acoperire de sticlă sau țesătură, pulverizati pe o cârpă și apoi frecati. Evitați contactul cu volanul, sticla, pedalele sau scaunul de masina.
Depozitare: într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzire de peste 50°C. Este sub presiune. Nu deformati. Nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de scântei. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,22L 0,65L | Parfume: New Car, Citron, Apple, Rose

18.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»