Contact Cleaner 9893

Contact Cleaner

Mannol Contact Cleaner 9893 - un instrument special pentru curățarea rapidă și eficientă și degresarea a contactelor electrice corozive de orice tip. Elimină oxizii formati, grăsimea și murdăria. Îmbunătățește conductivitatea contactelor și stabilizează tensiunea. Deplasează umiditatea și creează o peliculă hidrofugă. Neutru față de materiale plastice, cauciuc și lacuri. Acesta este utilizat pentru îngrijirea și întreținerea tuturor contactelor electrice, plug-inuri de conexiuni, terminalele, intrerupatoarelor de aprindere, bornele bateriei, echipamentele audio auto, etc.
Utilizare: se agită bine rezervoarul, pulverizati o cantitațe mica a compoziției asupra contactelor. Înainte de a porni mijloacele electrice a se lasa să se evapore (15 minute). Dacă este necesar,eliminati oxizii de departamente.
A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzirea la peste 50°C.Cilindrul este sub presiune. Nu deformati. Nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de scântei. Utilizate și depozitate doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,45L

14.09.2015 SRL «Mannol Autotrade»