Defroster

Defroster

Mannol defroster în mod eficient și într-un timp scurt, permite topirea gheții de pe parbriz a masinii, aceasta facilitează eliminarea și previne depunerea ghetii. Ofera soferului o vedere liberă, îmbunătățește siguranța. Elimină nevoia de încălzirea prelungită de salon pentru decongelarea ferestrelor. Acest lucru se aplică, de asemenea, să se dezghețe farurile, lacate, usi auto, capacul portbagajului, periile curatatoarelor de parbriz.Nu distruge acoperiri de vopsea și materiale de etanșare.
Aplicație: elimina zapada de pe sticla. Se agită bine conținutul flaconului. Țineți vasul în poziție verticală, Pulverizati, începând de sus, orizontal și in benzi egale. Lasati sa se imbibe și apoi scoateți gheața. Pulverizati pe geamuri deja curățate pentru a preveni re-formarea de gheață.
A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzirea de peste 50°C .Balonul este sub presiune. Nu deformati. Nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de scântei. Utilizate și depozitate doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,45L

19.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»