Epoxidkitt Stahl+Metall

супер клей Epoxidkitt Stahl+Metall

Epoxidkitt Stahl + Metall – chituri pe baza de două componente pentru reparatii rapide. Umple găuri, zgârieturi, fisuri. Ușor se amesteca cu mâinile și ia orice formă. După întărire se poate de găurit, filetat, slefuit, retezat,acoperit cu lac. Proiectat pentru repararea tuturor tipurilor de suprafețe metalice. Potrivit pentru lipirea plasticului, betonului, ceramicăi, produselor din lemn. Previne scurgerile in rezervorul de gaz, radiator, baie ulei, tobe, tevi, etc. Aplicabile sub apă. Își păstrează proprietățile până la 260°C. Nu contine azbest. Este izolator electric.
Aplicație: stoarceti tubul și apasati cantitatea necesara. Zdrobiti cu mâinile până la masă neteda si caldă. Aplică pe suprafață degresată și prelucrata cu șmirghel pentru a fi lipite și apăsați ferm cu forță maximă. Întărirea începe în 15 minute. Întărirea completa are loc după 1 oră. Atunci când este aplicat sub apă sau o structură de suprafață uleiosa apăsati până la intarire.Compozitie: rășină epoxidica, material de umplutură.
Depozitare: într-un loc ventilat uscat la 20 ° C, în ambalajul original.
Termen de valabilitate: 3 ani de la data de producție (a se vedea pe ambalaj).
A se evita contactul cu ochii și zonele deschise ale corpului. Purtați mănuși de protecție. În caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apă rece. Dacă este necesar, consultati medicul. A se feri de copii !!!

Firma Mannol garanteaza calitate!

Greutate/volum: 0,56g

18.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»