Accesorii


9810 Saugblock

Mannol 9810 Saugblock

SYNTHETIC CHAMOIS

Mannol 9810 Saugblock piele de căprioară sintetica de înaltă calitate, durabila pentru curățarea și lustruirea mașinii. Lustruieste superb, curata, absoarbe umezeala si praful. Nu lăsa în urmă scame.
Aplicare: Înainte de prima utilizare, se clătește cu apă caldă. După utilizare, se spală cu apă și săpun. Păstrați ușor umed în acest pachet. De fiecare dată înainte de utilizare piele de căprioară uscata se umezește cu apă. Perioada de valabilitate este nelimitată.

Cantitate: 1 buc.


9811 Synthetic Chamois


Mannol 9811 Synthetic Chamois

Mannol 9811 Synthetic Chamois piele de căprioară sintetica de înaltă calitate, durabila pentru curățarea și lustruirea mașinii. Lustruieste superb, curata, absoarbe umezeala si praful. Nu lăsa în urmă scame. Înainte de prima utilizare, se clătește cu apă caldă.
Utilizare: după utilizare se spala cu apă și săpun. Păstrați ușor umed în acest pachet. De fiecare dată înainte de utilizare piele de căprioară uscata se umezește cu apă.

Perioada de valabilitate este nelimitată.
A se păstra într-un loc uscat. A se feri de copii!
Garanție de accesorii auto de calitate de la Mannol!

Cantitate: 1 buc.


9814 Micro Fiber Polish

Mannol 9814 Micro Fiber Polish

Mannol 9814 Micro Fiber Polish lustruiește perfect pe orice suprafata de vopsea a masinii, fara sa lase microparticule și scame.

Vă permite să economisiti mult poloneză la lustruire .Rezistent la agenți de curățare.

Perioada de valabilitate este nelimitată.
A se păstra într-un loc uscat.
A se feri de copii!
Garanție de accesorii auto de calitate de la Mannol!

Cantitate: 1 buc.