Anticorozive


9919 Anticor

антикор для авто Mannol 9919 Anticor

Mannol 9919 Anticor produs de înaltă calitate pentru a proteja și extinde durata de viață a părților exterioare ale șasiului, caroseriei, pasajele roților și elementele laterale. Formează un strat robust, care protejează de loviturile cu pietriș și pietre mici. Are o excelenta rezistenta la umiditate, săruri, acizi, baze, rezistente la temperaturi extreme. În același timp, creează un strat de zgomot-dovada și anti-vibrații.
Utilizare: se agita bine înainte de utilizare. Poate fi aplicat pe fier, lacuri, agenți anti-coroziune sau plastic solid. Creează un suport durabil, neted, uscat repede și de acoperire de neșters. Garantează protecția caroseriei de până la 5 ani. De la o distanță de aproximativ 20 cm, pentru a pune pe o suprafață uscată de tratat.
Depozitare: a se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzire la peste 50°C. Cilindrul este sub presiune. Nu deformati. Nu se va pulveriza aproape de flăcări și scântei deschise. Utilizate și depozitate doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,6L