Materiale de etanșare


9817 Insulating Tape

9817 Insulating Tape

Mannol 9817 Insulating Tape — bandă adezivă poliester de panza pentru diferite tipuri de lucrări de reparații în sectoarele auto și industriale. Ideal pentru conexiuni electrice. Structura puternica durabila pentru a rezista la stres ridicat mecanic si expunerea la căldură, apă, radiatii UV. Se aplica în compartimentul motorului. Banda este ușor de utilizat, rezistenta la poluare si foarte elastica.

Termen de valabilitate: 5 ani de la data fabricației. Latime: 19 mm, lungime:10 m.


9717 Bandage Tape

9717 Bandage Tape

Mannol 9717 Bandage Tape — bandă polyester de panza se foloseste ca ambalaj de cabluri în industria de automobile. Poate fi de asemenea utilizata pentru conexiuni electrice. Structura rezistenta si durabila poate rezista la încărcare mecanică ridicată și influența a căldurii, apei , radiatii UV. Aplicarea în compartimentul de motor. Banda este ușor de utilizat, rezistenta la poluare si foarte elastica.

Termen de valabilitate: 5 ani de la data fabricației. Latimea: 25 mm, lungimea 10 m.


9617 Thread Seal Tape

Mannol 9617 Thread Seal Tape — PTFE Bandă proiectata pentru sigilarea și ermetizarea compusilor de metal sau plastic. Banda are o elasticitate mare și rezistență la tracțiune, este rezistenta la efectele substanțelor chimice agresive (combustibil și ulei) și la t de 260 ° C. Banda nu se intareste dupa utilizare, făcând posibilă reutilizarea ei de multe ori.

Lungime/Latime/Grosime: 15 m / 19 mm / 0,075 mm.