Adezivi


9934 Rearview Mirror Adhesive

9934 Rearview Mirror Adhesive

Mannol Rearview Mirror Adehesive — pentru lipirea de încredere a oglinzilor și brațelor metalice cu suprafete vitrate, precum și pentru lipirea clemelor și încuietorilor pentru geamurile laterale. Acesta rezistă la sarcini mari, vibrații, temperaturi extreme și expunerea la razele UV. Instrument indispensabil și efficient pentru autoturisme și motociclete de apa, echipament sportiv, articole de uz casnic, etc. Acest produs poate fi folosit pentru lipirea antenelor si moldingurile corpului.


9827 Contact Adhesive

9827 Contact Adhesive

Mannol Contact Adhesive — un component adeziv de contact pentru lipirea rapidă și puternică a materialelor plastice, cauciuc, piele, fetru, plută și de metal. Datorită elasticității sale mari, rezistentei la medii agresive, evaporarii rapide este ideal pentru utilizarea în reparații auto și in sectorul de uz casnic.

Greutate/volum: 125ml


9822 Gel Super Glue

9822 Gel Super Glue

Mannol Super Glue Gel — gel superglue. Proiectat pentru ș lipirea instantanee și durabila a tuturor tipurilor de materiale plastice, ceramica, portelan, metal, PVC, vinil, lemn, hârtie, ciment, piele, marmura, și compușii lor.

Greutate/volum: 3g