Curățatorii


Super Cleaner 9870

защита приборной панели Cockpit Reiniger

MANNOL Super Cleaner 9870 — instrument universal foarte eficient proiectat pentru curățarea rapidă și eficientă a tuturor părților metalice din compartimentul motorului auto, carburatorului, supapei de acceleratie, duzelor, injectoarelor, frânelor, pieselor de ambreiaj și ansamblurilor de propulsie, șasiului, lanțurilor, țevilor și instrumentelor de eșapament. Dizolvă uleiul și murdărie de grasime, pete de bitum, depozite de lac, urme de lichide tehnice ș.a. Are proprietati excelente de penetrare. Acest produs nu lasă reziduuri și pete.

Greutate/volum: 0,40L


Contact Cleaner 9893

Contact Cleaner

Mannol Contact Cleaner 9893 - un instrument special pentru curățarea rapidă și eficientă și degresarea a contactelor electrice corozive de orice tip. Elimină oxizii formati, grăsimea și murdăria. Îmbunătățește conductivitatea contactelor și stabilizează tensiunea. Deplasează umiditatea și creează o peliculă hidrofugă. Neutru față de materiale plastice, cauciuc și lacuri. Acesta este utilizat pentru îngrijirea și întreținerea tuturor contactelor electrice, plug-inuri de conexiuni, terminalele, intrerupatoarelor de aprindere, bornele bateriei, echipamentele audio auto, etc.
Utilizare: se agită bine rezervoarul, pulverizati o cantitațe mica a compoziției asupra contactelor. Înainte de a porni mijloacele electrice a se lasa să se evapore (15 minute). Dacă este necesar,eliminati oxizii de departamente.
A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzirea la peste 50°C.Cilindrul este sub presiune. Nu deformati. Nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de scântei. Utilizate și depozitate doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,45L


Сooling Spray 9969

Mannol Cooling Spray 9969 — spray de răcire,destinat pentru reducerea temperaturii imediate a zonei tratate a suprafeței. Aplicabil pentru racirea rapida a pieselor motorului în scopuri diagnostice, cum ar fi verificarea echipamentelor de pornire la rece și funcționalitatea termostatului.Poate fi folosit pentru a detecta defecte de întrerupătoare electrice și senzori, precum și un ajutor pentru instalare datorita cauzei de micșorare de articole frigorifice.
Atenție: conține un gaz inflamabil. Nu folosiți în tensiune! Amenințarea de degeraturi la contactul cu corpul!
Utilizare: pulverizati pe locuri răcoroase, în funcție de gradul necesar de răcire.

Greutate/volum: 0,40L