Produse de lustruit pentru autoturisme


9820 Chrom Politur

9820 Chrom Politur

Mannol 9820 Chrom Politur pentru suprafete cromate — un instrument eficient pentru îndepărtarea petelor de rugină și mizerie pe suprafete de crom și oțel inoxidabil, cum ar fi aluminiu, alama, cupru și aliaje de staniu. Curăță bine suprafața mată, fără suprascrierea lor, și oferindu-le o stralucire radianta. Stratul protector invizibil păstrează permanent proprietățile de lustruire după aplicarea acesteia.

Greutate/volum: 0,1L


9683 Tire Shine

9683 Tire Shine

Mannol 9683 Tire Shine — mijloacele de întreținere și restaurare a aspectului original al anvelopelor de toate tipurile de cauciuc, vinil și materiale plastice moi. Gelul special oferă o stralucire profunda, protecție împotriva murdăriei, radiatii UV pe o perioadă lungă de timp. Are excelente proprietăți hidrofuge. Folosirea regulata elimina mici fisuri ale suprafeței de cauciuc.

Greutate/volum: 0,5L


9674,9675,9676 Acryl Paint

9674,9675,9676 Acryl Paint (Black, Chrome, Silver)

Mannol Acryl Paint — Vopsea acrilica cu uscare rapida pentru recuperarea și prelucrarea rapidă și durabilă a Jantelor din oțel, amortizoare si a moldingurilor, a suprafetelor decolorate si zgâriate. Acesta are o capacitate mare de adeziv, asigură o prindere sigură, atât cu vopsea veche și noi. Acest produs poate fi, utilizat ca un lac universal în conditii casnice și în timpul lucrărilor de reparație în ateliere.

Greutate/volum: 0,450L