Aditivii pentru a benzina


Mannol Carburetor Cleaner

Mannol Carburetor Cleaner

Mannol Carburator Cleaner — mijloc de curățare eficientă, fără a demonta carburatorul. Îndepărtează reziduurile de grăsime și funingine. Curăță depunerile de murdărie de pe corp, acceleratie, jeturi, găuri, etc. Vă permite să setați gazelor de evacuare optim de performanță îmbunătățește performanțele carburator, ralanti a motorului și consum redus de combustibil. Potrivit pentru toate motoarele pe benzina de doi și patru timpi cu catalizator și fără.
Aplicare: se agită conținutul borcanului. Scoateți filtrul de aer. Se pulverizează produsul în priza de aer. Rulați motorul la ralanti. Aplicați produsul la clapeta de accelerație, supapele de admisie, jeturi de aer, fluxuri carburator etc. De mai multe ori pentru a apăsa pedala de accelerație. După curățare, dacă este necesar,înlocuiți filtrul de aer.
Depozitare: A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzire la peste 50°C Balonul este sub presiune. Nu deformati. A nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de formare a scânteiei. De utilizat și depozitat doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii. Compania Mannol — partenerul tau de incredere!

Greutate/volum: 0,4L


Mannol Super Benzin Oktan Plus

Присадка в бензин Mannol Super Benzin Oktan Plus

Mannol Super Benzin Oktan Plus — o combinație foarte eficientă de substanțe, care îmbunătățește proprietățile de benzină. Aditiv special prin care crește cifra octanică, elimina problemele de detonare și aprindere care decurg din utilizarea benzinei cu cifra octanică scăzută sau de proastă calitate. Curăță eficient carburatoare, injectoare si supape din depozite de rășină-lacuri si vopsele. Reduce eliberarea de substanțe nocive și a emisiilor. Promoveaza ardere completă și eficientă, reducând consumul . Recomandat pentru motoare cu tehnologie cu patru supape, precum și pentru motoarele cu încărcare turbo.
Aplicare: conținutul este adăugat la rezervorul alimentării într-un raport de 1: 300 (200 ml la 60 L de combustibil ). Se amesteca de la sine.

Calitate germana de la Mannol!

Greutate/volum: 0,2L


Mannol Injector Cleaner

Присадка в бензин Mannol Injector Cleaner

Solutie de curatare a sistemului de combustibil Mannol Injector Cleaner rapid si eficient curăță sistemul contaminat: Îndepărtează rășini, depozite de carbon și depozite de la injectoare, aparate de măsură și supape. Crește caracteristicile de putere și de performanță ale motorului, elimină întreruperile și restabilește lucrul accelerat al motorului la mersul în gol .Asigură dozare precisă de combustibil, reface modelul de pulverizare și optimizează procesul de combustie, contribuind la economia de combustibil. Elimină blocajele, dificultăți în pornirea motorului asociat cu atomizare neregulată cu combustibil.
Aplicație: adaugă în rezervorul de combustibil înainte de alimentare 300ml de lichid de curatare la 30 litri de benzină. Efectuați realimentarea cu benzina. Se recomanda pentru toate motoarele pe benzină (de injecție de carburant și carburatorului). Neutru în raport cu catalizatorii. Când sistemul de combustibil este extrem de contaminat, motorul ar putea pierde puterea. În acest caz, schimbați filtrul de combustibil și repetați curățarea.
Depozitare: într-o cameră încălzită. Nu utilizați lângă foc deschis și surse de scântei. Înainte de eliminare complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,3L