Aditivi pentru diesel


9994 DPF Cleaner

9994 DPF Cleaner

Mannol 9994 DPF Cleaner — aditivi speciali pentru curățarea filtrului de particule diesel (DPF) fără demontare. Eficient pentru toate filtrele de diesel, asigură caracteristici de conducere optimă și un consum redus de combustibil, dar de asemenea, reduce costurile de operare.
Greutate/volum: 0,25L


Mannol Diesel Jet Cleaner

Присадка к дизельному топливу Mannol Diesel Jet Cleaner

Mannol Diesel Jet Cleaner — un puternic sistem de curatare a injectoarelor diesel. În mod eficient și rapid curăță sistemul de injecție de diesel contaminat, indeparteaza gudron, depozite de carbon și depozite cu duze de pulverizare. În același timp lubrifiaza si protejeaza sistemul de combustibil de la coroziune. Crește capacitatea și performanța motorului și mărește durata sa de exploatare. Inlatura atârnarea acelor de injectoare, de înaltă presiune si părțile ale grupului cilindrului. Stabilizează viteza de mers în gol. Reduce consumul de combustibil. Îmbunătățește gazele de eșapament. Elimină dificultăți de pornire, zdruncinături, asociate cu atomizarea neregulată cu combustibil.
Aplicare: adaugă în rezervorul de combustibil înainte de alimentare într-un raport de 200 ml de aditivi la 50l de combustibili. În condiții de siguranță pentru sisteme de post-tratare a gazelor de eșapament și turbocompresoare.
Depozitare: a se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și de căldură de peste 50 de grade . A nu se deforma. Nu utilizați lângă foc deschis și surse de scântei. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Compania Mannol garanteaza calitatea produsului!

Greutate/volum: 0,2L


Diesel Plus 1:1000

Присадка в дизтопливо Diesel Plus 1:1000

Diesel Plus 1:1000 este un aditiv pentru motorina cu proprietăți unice. Componentele selectate atent pot realiza cu utilizarea regulată îmbunătățire concretă de executare a motoarelor diesel. Cu dozarea pomenita mai sus (1: 1000) ridică numărul cetanic cu 3 puncte, îmbunătățind astfel procesul de aprindere. Conține detergenți pentru a curăța unitățile de injecție și a preveni lipirea și formarea depozitelor de smoala pe acele pulverizator. Datorită prezenței aditivilor antispumanți, previne formarea spumei de combustibil, în special prin alimentare. Are proprietăți antibacteriale eficiente și antifungice. Oferă ingrediente anticorozive puternice ,exercitate nu numai în rezervor, dar si în firele și combustibilul motorului. High-tech pachet de aditivi optimizează performanțele motoarelor diesel, stabilizează îmbătrânirea și oxidarea, curata injectoarele, reduce semnificativ consumul de combustibil și substanțe nocive în gazele de eșapament. Aplicabil pentru motoare diesel și turbo diesel.
Aplicație: adauga solutia in rezervorul de combustibil înainte de fiecare umplere în calculul de 1: 1000 (250 ml Diesel Plus la 250 L de motorină).

Compania Mannol — avem grija de masina ta!

Greutate/volum: 0,25L