Aditivi pentru uleiuri


Mannol Motor Flush 10min

присадка для масла Mannol Motor Flush 10min

Mannol Motor Flush 10min este folosit pentru neutralizare depunerilor, murdăriei, nămolului și uzurii motorului. Curăță sistemul de ulei și plasa filtrului de pompare a uleiului. În procesul de spălare presupune lubrifiere sigura, prevenind uzura pieselor motorului. Datorită compoziției unice de aditiv detergent-dispersant, oferă o eliminare foarte eficientă și sigură de nămol, rășini și lacuri. Poate fi amestecat cu toate uleiurile minerale și sintetice. Aplicabil pentru spălarea motoarelor pe benzina si diesel cu catalizatori, supraalimentat turbo și fără.
Aplicație: la temperatura de operare conținutul lichidului se adăuga in uleiul de motor prelucrat ca să-l înlocuiască. După 10 de minute de mers în gol a motorului se scurge uleiul uzat, înlocuiți filtrul și umpleți cu ulei nou.

Partenerul tau de incredere — compania Mannol!

Greutate/volum: 0,443L


Motor Doctor

присадка в масло Motor Doctor

Aditivul Motor Doctor pentru reducerea consumulu de ulei. Proiectat pentru a crește presiunea uleiului și reduce consumul de la motoarele uzate. Preveni intrarea uleiului în camera de ardere, formarea de funingine și fum a motorului. Reduce uzura pe noile motoare, prelungeste durata de viata a acestora. Formează pe suprafața de frecare a pieselor o prlicula de lubrifiant solid care asigură funcționarea fără probleme a motorului în condiții dure și asigură pornirea la rece fără indoiala a motorului. Amestecat cu toate uleiurile sintetice și minerale.
Aplicație: se adaoga in nou ulei de motor de fiecare dată când schimbați uleiul (la temperatura de operare a motorului). Conținutul unui container este suficient pentru sistemele de ulei cu până la 5 litri.

Greutate/volum: 0,3L


Getriebeol Additiv Manual

Присадка в масло Getriebeol Additiv Manual

Getriebeol Additiv Manual – utilizat pentru puntea spate, direcției cu baie de ulei, a transmisiilor mecanice de mașini, în special la temperaturi ridicate și prin deteriorare considerabilă. Reduce zgomotul, uzura, netezește temperatura de vârf. Chiar și unitatea veche isi îmbunătățește funcționarea si mareste ușurință și eficiență lucrului. Auto-miscibil.
Produs de calitate — de la un partener de încredere Mannol!
Aplicație: 20g – la 1l de ulei de transmisie.

Greutate/volum: 20g