Șampoane


Auto-shampoo

Mannol Auto-shampoo

Mannol Auto-shampoo ASK — concentrat spumant pentru mașini. Un amestec special de reactivi care formează o spumă bogată, perfect și complet curata masina ta. Protejează caroseria și îi dă strălucire. Detergenții activi îndepărtea praful și murdăria, uleiuri și grăsimi carese conțin. Usor se dizolva în apă rece și caldă. Nu lasă pete și dungi, se limpezește ușor. Fosfat redus, non-toxic, biologic activ, are un miros placut de citrice.
Aplicare: se diluează concentratul cu apă într-un raport de 1: 100 (concentrat 100ml 10L de apă). Se aplica soluția pe un burete pe suprafața caroseriei vehiculului. Se imbiba 5-10 minute. Cu mișcări blânde, fără presiune ștergeti suprafața caroseriei. Apoi se clătește bine.

Greutate/volum: 1L


Auto Wash&Wax

Mannol Auto Wash&Wax

Mannol Auto Wash&Wax — concentrat pentru vehicule, având proprietățile de șampon de înaltă calitate și lustruit. Un amestec special de reactivi care formează o spumă bogată, perfect și complet curata masina ta. Datorită conținutului de componente de ceară după clătire dă luciu excelent vopselii și protejează caroseria. Detergenții activi îndepărteaza praful și murdăria, uleiuri și grăsimi care se conțin.
Utilizare: se diluează în apă fierbinte, aplicat cu un burete. Nu lasă pete și dungi, se limpezește ușor.

Greutate/volum: 1L