Lubrifiant


Chain Lube 7901

Chain Lube 7901 — unsoare complet sintetica de culoare albă pentru lanțuri grele de trasee de oraș, autostrada si curse de motociclete rapide. Poseda rezistență la mari (până la 260°C) temperaturi si scăzute, precum și la apă, praf și murdărie. Componentele microcheramiche în lubrifiant asigura o lubrifiere de încredere și proprietăți de extremă presiune. Datorită caracteristicilor de aderență puternice potrivite pentru mare viteză și lanțurile de puternic încărcate, drive-uri cu lanț de protecție fiabil împotriva coroziunii. Previne intinderea lanțului , prelungind astfel durata de viață. Compania Mannol — avem grija de masina ta!

Greutate/volum: 0,20L


Mannol Universal Multipurpose Grease MP2

Смазка для авто Mannol Universal Multipurpose Grease MP2

Mannol Universal Multipurpose Grease MP2 — unsoare universala multifuncționala bazata pe ulei mineral rafinat, cu adaos de săpun de litiu complex in calitate de agent de îngroșare, și aditivi speciali de antioxidanti și anti-coroziune. Acesta are proprietăți de etanșare excelente și stabilitate mecanică ridicată. Rezistent la apa. Protejează împotriva coroziunii în echipamentul într-un mediu umed și poluat pentru o perioadă lungă de funcționare. Ea are o gamă largă de temperatură de funcționare: de la -30 ° C până la + 120°C. Aplicabil ca un lubrifiant standard pentru masini de utilaje, echipamente industriale și utilaje agricole. Recomandat pentru lubrifierea rulmentilor cu bile și cu role de mare viteză pentru utilaje si echipamente.
Aplicare: se aplică ca lubrifiant standard pentru masini de utilaje, echipamente industriale și utilaje agricole. Recomandat pentru lubrifierea rulmentilor cu bile și cu role în mare viteză, șasiu, SHRUS si echipamente.

Greutate/volum: 100g, 400g, 800g, 18kg


EP-2 Multi-MoS2 Grease

Смазка для авто EP-2 Multi-MoS2 Grease

Universal Multi-MoS2 Grease EP2 — unsoare universala multifuncționala de litiu pe bază de ulei mineral cu adaos de disulfură de molibden și grafit cu o rezistență la temperaturi ridicate, cu capacitate ermetica și asigurarea excelenta a anti-fricțiunii și anti –zgiriere. Lubrifiaza fiabil și ușor suprafețele metalice. Datorită unor aditivi speciali antioxidanti și anticorozivi protejeaza la maxim împotriva coroziunii echipamentelor atunci când operează într-un mediu umed și poluat. Își menține proprietățile Își păstrează proprietățile de plasticitate și de adeziune pe o perioadă lungă de funcționare. Printr-un material de umplutură dublu este rezistent la sarcini mari și temperaturi. Interval de temperatură de funcționare: de la -30°C până la + 130°C.
Utilizare: aplicabil pentru lubrifiere SHRUS, arborilor puntei de trecere și rulmentilor de alunecare, șasiu și alte unități ale masinii.

Greutate/volum: 100g, 400g, 800g, 18kg


Mannol Universal Long Term Grease WR2

Смазка для авто Mannol Universal Long Term Grease WR2

Mannol Universal Long Term Grease WR2 — unsoare unica multifunctionala, pe baza de ulei mineral de înaltă calitate, condensat cu sapun de litiu-calciu. Grease este proiectat pentru o utilizare îndelungată a echipamentelor industriale generale care funcționează în mediu umed, cu praf și / sau uscat sub sarcini mecanice ridicate. Și este, de asemenea, utilizat ca o unsoare universal cu proprietăți de presiune extremă pentru aplicațiile «off-road», în cazul în care contactul constant cu caracter lubrifiere apă. Generează o pelucula de lubrifiere durabilă, reducând nevoia de întreținere tehnica. Interval de temperatură de funcționare: de la -30°C până la + 120°C.
Aplicare: se aplică pentru vehicule, constructii si utilaje agricole, precum și unități industriale ca un lubrifiant universal.

Greutate/volum: 400g, 18kg