Filtre

Filtre de aer pentru autoturisme

Filtrele de aer au diferite forme si dimensiuni, destinate cu ideea de a asigura condiții optime de funcționare a motorului. Filtrele de aer de marca SCT-Filter filtreaza aerul eliminat de la particulele conținute în acestea și ofera fluxul de aer de la camera de ardere absolut curat și liber de praf. Astfel, previne uzura motorului și mașinii. În plus, filtrul efectuează o varietate de alte sarcini, cum ar fi stoparea zgomotului și reglarea alimentarii cu aer rece și cald. Elemente de filtru de aer. In dezvoltarea elementul filtrului de aer este o căutare permanentă de oportunități de a reduce dimensiunea elementelor de filtrare prin creșterea capacității de filtrare a aerului. Noul 1pNpe sistem de filtrare SCT-Filter, cu elementele sale extrem de compacte îndeplinesc aceste cerințe. Elementele filtrului de aer compact, sunt puse în aplicare de la mai multe canale distanțate și interschimbabile paralele închise. Ele primesc curentul de aer care trece prin hârtie de filtrare, este direcționat prin canalul deschis vecin spre exterior. SCT-Vertriebs GmbH ofera elemente de filtru de aer în diferite modele, forme și mărimi. Cum ar fi: oval-conic, trapezoidală, în trepte sau elemente sigilate de ieșire.


Filtre de aer pentru camioane

Motoarele de camioane, masini rutiere, mașini de construcții sau echipamente agricole, datorită volumului său mare consuma mult mai mult aer decât autoturismele.
Filtrele de aer pentru camioane sunt mari și, în cele mai multe cazuri au un înveliș cilindric circular, cu oțel și plastic.
De asemenea,se disting filtre de aer cu un singur și mai multe etape.
Într-un filtru în mai multe etape este adesea inclus pre-separator la impactul ciclonului.
Un separator ciclon utilizează efectul preliminar forței centrifuge: utilizând un disc rotativ special conceput cu plăcile de ghidaj, se rotește fluxului de aer. Particulele de murdărie prin forta centrifuga se depun pe pereții carcasei, unde sunt apoi, în funcție de proiectarea unui filtru sau trimise la compilare scutite.
Grație acestui separator preliminar poate crește durata de viață a filtrului.