Uleiuri

Uleiuri de calitate la cele mai bune preturi

Multi cumpara ulei din cauza ca numarul de autoturisme, motociclete și alte vehicule pe drumuri este în creștere. Design-ul motorului și transmisiei sunt îmbunătățite, iar lubrifiantul trebuie să îndeplinească cerințe stricte. O atenție deosebită este atrasă de creșterea duratei de exploatare, fără a reduce performanțele. Uleiuri Mannol satisface pe deplin standardele și sunt solicitate extrem de mult!

Vrei sa cumperi ulei auto? Nici o problemă!

Ne desfasuram activitatea în piață pentru o lungă perioadă de timp și sunt în strânsă colaborare cu compania germană «SCT GmbH». Aceasta companie Citește mai mult …

produce produse de calitate excelentă, care îndeplinesc normele internaționale. Lubrifianți comercializate sub bine-cunoscut nume de brand, sunt utilizate pe scară largă și sunt superioare concurenței din mai multe considerente.

Cu comertul uleiului auto ne-am ajustat perfect, pentru că avem o experiență bogata și cunoastem complexitatea activităților. Obiectivul nostru principal este satisfactia clientilor si diversificarea constantă. Cooperează cu noi, vei obține beneficii semnificative, care includ astfel de aspecte: asigurarea bunurilor în cel mai scurt timp posibil, preturi rezonabile, sfaturi de expert.

Sortiment bogat — principiul nostru fundamental

Puteti cumpara absolute oricare tip de ulei de motor în «Mannol Logistic Center», pentru că alegerea este mare. Acest lucru se referă la următoarele produse:

  • Uleiuri — acestea sunt împărțite în originale, sintetice, minerale, semi-sintetice. Uleiuri universale ofera lubrifiere instanta motorului, pentru a preveni uzura năvală, să mențină curățenia de piese și au proprietăți antioxidante ridicate. Ele sunt create pentru a satisface cerințele tehnice moderne fata de motor;
  • Uleiuri pentru camioane — produse de calitate, cu o compoziție unică. Aceste uleiuri au un număr de caracteristici pozitive: protecție sigură a motorului la sarcini mari, vâscozitate stabilă, bune proprietăți de dispersie;
  • Ulei pentru utilaje agricole — produs, conceput pentru a satisface toate nuanțele. El are o gamă largă de aplicații: trimmere, masini de tuns iarba, tractoare compacte, ferăstraiele cu lanț, motocultoare, utilaje de constructii. Puteti cumpara ulri de calitate excelenta la un cost rezonabil. Nu mai vorbim de beneficiile de lubrifianți: indicatori cu separare excelentă a apei, scăzut punct de curgere, indicele de vâscozitate ridicat;
  • ulei de transmisie — scopul principal al acestor produse este unsoarea mecanismului volanului, diferențelelor, puntei din spate. Avantajele produsului dat sunt multe: stabilitate termică, protecție la coroziune, neutralitatea materialelor de etansare.

În plus in afară de produsele de mai sus, puteti cumpăra ulei pentru motoarele cu doi și patru timpi, antigel, lichid de frână și sistemul hidraulic. Comert cu motor — specializarea noastră imediată, carea ii acordăm o mare atenție! Preturile noastre sunt rezonabile, asortimentul este mare, iar calitatea produselor este impecabila!

Ascundeți textul …