Pompa de combustibil, pompa de apă

Pompă de apăPompe de apa SCT circula lichidul de răcire în sistemul de răcire a motorului de automobil. Actualizarea acestui ansamblu este proiectat pentru a crește volumul și viteza de răcire curge; accelerând astfel de schimb de căldură — sistemul funcționeaza optim la toate loturile (chiar excesive)de răcire. Calitatea înaltă a pompelor de apa a companiei SCT se realizează prin utilizarea noilor tehnologii în producția de elemente de etansare si rulmentilor de înaltă calitate și sigiliile de ulei instalate în ele. Utilizarea de rulmenti speciali concepute pentru permis să crească resursele pompei de apă SCT. Compozitia materialului din polimer si ceramica elimina scurgerea de lichide pe piese în mișcare pentru a reduce frecarea pompelor SCT. Forma specială a fuliei forței centrifuge reduce sarcina pe axa.
În producția de pompe de apa SCT, se controlează fiecare etapă a procesului de producție, începând cu turnarea și finisarea asamblarii și testarii de putere automatizate. Verificarea are loc în fiecare pompa de apă SCT. Toate acestea asigură o înaltă calitate și funcționarea fără probleme a pompelor noastre de apă.


Pompa de combustibil

Pompa de benzina acționata mecanic de tip diafragmă, conceput pentru a furniza benzina carburatorului în sistemul energetic al vehiculului. Pompele de combustibil sunt echipate cu unitate la distanță pârghiei de pompare. Materialele de pompe de benzina asigura buna funcționare într-un interval larg de temperatură, de orice efecte adverse ale mediului. Fiecare coborând pe linia de asamblare a pompei de carburant SCT trece testate pentru etanșeitate, presiune, debit zero și performanță pe drenaj liber.