Lamele ștergătoarelor

Periile de la producatorul SCT dezvoltat dupa tehnologia AerotechDesignul periilor ia în considerare toate performanțe aerodinamice de automobile moderne. Poate evita în mare măsură zgomotul inutil și menține calitatea înaltă de curățare a sticlei cu o creștere a vitezei. Peria de prim directie înlocuiește complet dupa design construstia cu balama și un jug de ștergătoarele de generațiile anterioare. Stergatorul este situat în interiorul foii de curățare, așa perie cu exactitate transmite relieful sticlei și reuseste sa respinga perfect pelicula de apă. Aspect periei respectă pe deplin lumea modei, subliniind fiabilitatea și confortul mașinii.


Lamele ștergătoarelor

lamele ștergătoarelor

Lamelele ștergătoarelor SCST îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale și sunt realizate din materiale de înaltă calitate care asigură fiabilitatea maximă și durabilitate. Principala sarcină a periei — de a asigura o presiune uniformă de-a lungul periei atunci când conduce pe o sticlă curbată în ambele direcții.
Designul periei ia în considerare toate performanțe aerodinamice de automobile moderne. Poate evita în mare măsură de zgomot inutil și pentru a menține calitatea înaltă de curățare a sticlei cu o creștere a vitezei. Peria de prim directie înlocuiește complet dupa design construstia cu balama și un jug de ștergătoarele de generațiile anterioare. Stergatorul este situat în interiorul foii de curățare, așa perie cu exactitate transmite relieful sticlei și reuseste sa respinga perfect pelicula de apă. Aspect periei respectă pe deplin lumea modei, subliniind fiabilitatea și confortul mașinii.
Culbutorii secundari și mici sunt realizate din oțel și sunt interconectate, utilizarea care garantează periei durată. Plăci subțiri de înaltă calitate din oțel inoxidabil, montat de-a lungul elementului de cauciuc pe fiecare parte, acesta oferă elasticitate și dau curbura dorită pentru o mai bună fixare pe parbriz.
Elementul de cauciuc a lamei ștergătorului, produsă prin tehnologia modernă, folosind grafit are o rezistență chimică excelentă și asigură curățarea liniștită într-o temperatură de schimbare, umiditatea și poluarea în toate condițiile meteorologice.