Сцепление в сборе

Asamblare ambreiaj

Сцепление в сборе

Printre varietatea de piese și componente, ansambluri, unele în funcțiune sunt supuse unui stres deosebit de intens. Una din astfel de sisteme complicată este ambreiajul. Aceasta se datorează sistemului de ambreiaj ce creează in vehicul o lansare lină de la fața locului și nu labagii bruște în tranziția spre o viteza inferioară sau mai mare. Există diferite sisteme de cuplare, care sunt adaptate pentru masini specifice, în funcție de tipul unitatea de osie, precum și tipul de cutie de viteze. În cazul autoturismelor străine moderne cu transmisie automată și electronice sofisticate și legate de computer pentru a efectua o înlocuire numai în servicii specializate, cu echipament adecvat. În acest caz, după diagnosticare se efectuiaza selecțiea echipamentelor speciale necesare cu ajutorul unui calculator. De multe ori computerul controlează întregul curs al lucrării și evaluiaza calitatea lor la finalizare.
Ambreiaj uscat cu o placă unică de SCT-GERMANIA dispune de toate calitățile unui produs de primă clasă:
• fiabilitate înaltă;
• momentul minim de inerție al pieselor de ambreiaj antrenate;
• echilibru excelent.
Aceste calități asigura vibrații și oscilații minime. Particularitatea distinctiva a ambreiajelor de productia noastra — o exceptie de cuplu de modificări lente a transmisiei la pornirea / oprirea ambreiajului. Datorita componentelor de fricțiune de înaltă calitate, ambreiajele SCT-GERMANIA au un coeficient de frecare constant într-un interval larg de temperatură. Elemente de frictiune provin de la producatori de top. Nu conține azbest.
Rulmenții de eliberare s-au îmbunătățit caracteristicile de amortizare a vibrațiilor și pote rezista sarcini axiale mari și radiale. Pentru a fi protejate împotriva coroziunii, capacul ambreiajului și discurile de ambreiaj au placă fosfatata.