Mannol Carburetor Cleaner

Mannol Carburetor Cleaner

Mannol Carburator Cleaner — mijloc de curățare eficientă, fără a demonta carburatorul. Îndepărtează reziduurile de grăsime și funingine. Curăță depunerile de murdărie de pe corp, acceleratie, jeturi, găuri, etc. Vă permite să setați gazelor de evacuare optim de performanță îmbunătățește performanțele carburator, ralanti a motorului și consum redus de combustibil. Potrivit pentru toate motoarele pe benzina de doi și patru timpi cu catalizator și fără.
Aplicare: se agită conținutul borcanului. Scoateți filtrul de aer. Se pulverizează produsul în priza de aer. Rulați motorul la ralanti. Aplicați produsul la clapeta de accelerație, supapele de admisie, jeturi de aer, fluxuri carburator etc. De mai multe ori pentru a apăsa pedala de accelerație. După curățare, dacă este necesar,înlocuiți filtrul de aer.
Depozitare: A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzire la peste 50°C Balonul este sub presiune. Nu deformati. A nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de formare a scânteiei. De utilizat și depozitat doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii. Compania Mannol — partenerul tau de incredere!

Greutate/volum: 0,4L

12.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»