Mannol Diesel Jet Cleaner

Присадка к дизельному топливу Mannol Diesel Jet Cleaner

Mannol Diesel Jet Cleaner — un puternic sistem de curatare a injectoarelor diesel. În mod eficient și rapid curăță sistemul de injecție de diesel contaminat, indeparteaza gudron, depozite de carbon și depozite cu duze de pulverizare. În același timp lubrifiaza si protejeaza sistemul de combustibil de la coroziune. Crește capacitatea și performanța motorului și mărește durata sa de exploatare. Inlatura atârnarea acelor de injectoare, de înaltă presiune si părțile ale grupului cilindrului. Stabilizează viteza de mers în gol. Reduce consumul de combustibil. Îmbunătățește gazele de eșapament. Elimină dificultăți de pornire, zdruncinături, asociate cu atomizarea neregulată cu combustibil.
Aplicare: adaugă în rezervorul de combustibil înainte de alimentare într-un raport de 200 ml de aditivi la 50l de combustibili. În condiții de siguranță pentru sisteme de post-tratare a gazelor de eșapament și turbocompresoare.
Depozitare: a se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și de căldură de peste 50 de grade . A nu se deforma. Nu utilizați lângă foc deschis și surse de scântei. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Compania Mannol garanteaza calitatea produsului!

Greutate/volum: 0,2L

13.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»