Mannol Injector Cleaner

Присадка в бензин Mannol Injector Cleaner

Solutie de curatare a sistemului de combustibil Mannol Injector Cleaner rapid si eficient curăță sistemul contaminat: Îndepărtează rășini, depozite de carbon și depozite de la injectoare, aparate de măsură și supape. Crește caracteristicile de putere și de performanță ale motorului, elimină întreruperile și restabilește lucrul accelerat al motorului la mersul în gol .Asigură dozare precisă de combustibil, reface modelul de pulverizare și optimizează procesul de combustie, contribuind la economia de combustibil. Elimină blocajele, dificultăți în pornirea motorului asociat cu atomizare neregulată cu combustibil.
Aplicație: adaugă în rezervorul de combustibil înainte de alimentare 300ml de lichid de curatare la 30 litri de benzină. Efectuați realimentarea cu benzina. Se recomanda pentru toate motoarele pe benzină (de injecție de carburant și carburatorului). Neutru în raport cu catalizatorii. Când sistemul de combustibil este extrem de contaminat, motorul ar putea pierde puterea. În acest caz, schimbați filtrul de combustibil și repetați curățarea.
Depozitare: într-o cameră încălzită. Nu utilizați lângă foc deschis și surse de scântei. Înainte de eliminare complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,3L

12.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»