Mannol Silicone Spray

Смазка для авто Mannol Silicone Spray

Mannol Silicone Spray este un agent izolator, de protecție și anti-frecare, care nu conține uleiuri și grăsimi minerale. Formeaza pe suprafața prelucrata un strat de polimer moleculelar de silicon solid, oferind suprafața impermeabila de apă-praf și proprietăți anti-statice. Proiectat pentru lubrifierea efectivă a metalelor cu materiale plastice și de eliminare sunete de scirtiit care decurg din funcționarea vehiculului. Protejează și restabilește suprafețele lucioase. Unge role centurii de siguranță. Restabilește elasticitatea cauciucului, prevenind ingetarea usilor și capacului portbagajului în timpul iernii.
Aplicare: agitati bine continutul flaconului. De la o distanță de 10-15 cm aplicati pe suprafața tratată. Dacă este necesar, frecati cu o cârpă curată.
Depozitare: într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzire la peste 50°C .Este sub presiune. Nu deformati. Nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de scântei. Utilizate și depozitate doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii. Ingrediente: silicon, dizolvant, propan-butan.

Compania Mannol are grija de masina ta!

Greutate/volum: 0,45L

13.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»