Mannol Winter Diesel

Присадка в дизтопливо Mannol Winter Diesel

Mannol Winter Diesel 1:1000 dezvoltat dupa o tehnologie unică și servește pentru a preveni formarea de cristale de ceară în motorină la temperaturi scăzute. Datorita acțiunii, antigelul previne înfundarea filtrelor și firelor de combustibil. Antigelu nu numai ca scade temperatura limită de filtrabilitate (până la -36°C) și punctul de congelare(până la -47 ° C) a motorinei, ci optimizează ,de asemenea, sistemul de alimentare cu combustibil la temperaturi scăzute. Arde complet, fără formarea de depozite de cenușă.
Aplicare: se recomandă să se aplice la fiecare realimentare, începând din toamna, la un raport de 1: 1000 (ANTIGEL 250 ml la 250L de combustibil) .Preparatul e în vigoare până în momentul în care combustibilul se indeseste. Adăugat direct înainte de realimentare cu combustibil , având o temperatură egală cu sau mai mare de 0 grade. Efect inhibitor al solutiei se manifestă doar în amestec cu motorină!
Depozitare: păstrați într-un loc uscat între +5 si +35 grade C. Dupa folosire complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Compania Mannol — bine stabilita pe piața europeană!

Greutate/volum: 0,25L, 1L, 10L, 200L

13.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»