Metal Conditioner

Metal Conditioner

Metal Conditioner lichid extrem de eficient de adaugat in ulei de motor, care protejează segmenții de piston și hidrocompensatoarele împotriva impactului negativ al uzurii si coroziunii a produselor de ardere. Conține componente solubile numai în ulei. In urma utilizarii aditivului se observă: creșterea rezistenței la uzură a pieselor motorului și de coroziune la temperatură ridicată; împiedica ruperea peliulei de ulei; asigurarea tratamentului favorabil de frecare; garanteaza funcționarea fiabilă a motorului în medii dure (aglomerărilor urbane, activitatea extrema a motorului). Compatibil cu toate tipurile de uleiuri. Potrivit pentru toate motoarele pe benzină și diesel cu un catalizator și fără turbocompresor, cit si pentru autoturisme și vehicule comerciale.
Recomandat pentru uleiuri de motor:
- Mineral — 5-10 mii km
- Semi-sintetic -. 10-15 mii Km.
- Sintetic -. 15-20 mii Km.
Aplicare: se agită conținutul flaconului. Adaugă continutul în ulei proaspăt de motor după înlocuirea gazelor de evacuare la temperatura de operare a motorului. Raportul recomandat pentru a obține efectul — 01:30, și anume, o parte din aditiv (200 ml) la 30 g ulei (6000ml = 6L)
Depozitare: A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și de căldură de peste 50 de grade . A nu se deforma. Nu utilizați lângă foc deschis și surse de scântei. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,2L

12.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»