Motor Kaltreiniger

Motor Kaltreiniger

Mannol Motor Kaltreiniger — instrument eficient cu dizolvant și detergent pentru a curăța compartimentul motorului și motorul de murdărie, ulei și lichide arse. Acest produs este valabil, de asemenea, pentru curățarea șasiu, ansambluri, filtre de ulei, pompe, unelte, lanturi de motociclete, motoare marine, tractoare, cositoare de gazon, etc. Consistența extrem de vâscoasă permite să mențină compoziția pe suprafete verticale, oferind astfel un efect de curățare mai bun. Previne coroziunea pieselor de cauciuc și a componentelor din plastic ale motorului și ,de asemenea, previne oxidarea conexiunile electrice. Nu aduce dauna la atingerea acoperirii de lac, crom, fier sau aluminiu.
A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzire la peste 50°C. Cilindrul este sub presiune. Nu deformati. Nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de scântei. Utilizate și depozitate doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.
Aplicare: pentru a curăța compartimentele motorului. Pulverizati pe suprafața de curățare de la o distanță de 20-30 cm. se lasa sa actioneze pentru 10-20 de minute și se spală murdăria cu apă.

Greutate/volum: 450ml

19.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»