Stiri

MANNOL O.E.M. for Chevrolet Opel 5W-30 API SN/SM/CF

Ulei de motor sintetic de economisire a energiei, special conceput pentru a fi utilizat în motoarele pe benzină și diesel moderne de masini OPEL, CHEVROLET, DAEWOO, GM, SAAB. Pachetul aditiv (MID SAPS) asigură funcționarea fiabilă a filtrului de particule diesel (DPF), precum și convertoare catalitice de motoare pe benzina (CAT). Efectiv protejează împotriva uzurii și oferă detalii excepționale de puritate. Recomandat pentru motoare, care implică utilizarea de uleiuri etalon dexos2 GM, iar specificațiile anterioare GM LL A025 / B025. Creat pentru a îndeplini cerințele de funcționare în condiții grele și intervale extinse de schimbare a uleiului de motor

Îndeplinește cerințele / corespunde pentru: SAE 5W-30 | API SN/SM/CF | ACEA C2/C3 | GM dexos2


METAL CONDITIONER aditiv în sistemul de lubrifiere

mannol

Aditiv foarte eficient în ulei de motor care protejează inelele de piston și împotriva impactului negativ a uzurii si coroziunii a produselor de ardere. Conține componente numai solubile în ulei. In utilizarea aditivilor s-a observat: creșterea rezistenței la uzură a pieselor motorului și coroziune la temperatură ridicată; prevenirea de descoperire a peliculei de petrol; asigurarea unui tratament favorabil de frecare; garantează o funcționare sigură a motorului în medii dure (blocaje de trafic urban, remorci de călătorie (sarcină), motor care rulează la viteză mare). Compatibil cu toate tipurile de uleiuri. Potrivit pentru toate motoarele pe benzină și diesel cu catalizator și fără turbocompresor, ca autoturisme și vehicule comerciale.

Greutate/volum: 200ml

TEFLON PROTECTOR aditiv anti-frecare pentru sistemul de lubrifiere

mannol

Sistem aditiv anti-frecare pentru sistemul de lubrifiere a motorului.Contine particule de teflon active pentru a asigura reducerea pierderilor prin frecare și îmbunătățirea puterii motorului.
La interfața dintre suprafețele de frecare ale pieselor motorului formează o termo-pelicula subțire rezistenta la căldură cu un coeficient redus de frecare. Ca rezultat al adăugării se observă: o reducere semnificativă a coeficientului de frecare; îmbunătățirea economiei de combustibil de până la 4-6% (în funcție de modul de funcționare și starea motorului); crește puterea efectivă; scutire de pornire «la rece» a motorului; protecție împotriva uzurii și zgirierii în timpul unei situații de urgență de pierdere de ulei.

TEFLON ist ein eingetragenes Warenzeichen der E.I. du Pont de Nemours and Company

Volum: 200ml