Despre noi

Compania SCT GmbH

Compania de constructii SCT GmbH     Compania internationala puternica, care lucrează în strânsă colaborare cu producătorii și cumpărătorii din Belgia, SUA, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Africa de Sud, Olanda, Spania, Israel, Turcia, Republica Cehă, Rusia, tarile Baltice si CSI. Compania SCT GmbH furnizeaza o gama larga de uleiuri auto, uleiuri industriale, unelte auto și produse de îngrijire auto, set deodorant,scule profesionale, stergatoare, placute de frana, lumânări auto, becuri și filtre sub Mannol mărci comerciale, SCT, estocada , SCT-Filter, Champion și Wolf, dintre care Mannol, SCT, estocada și SCT-Filter sunt mărci înregistrate ale propriei companie. Firma SCT GmbH în Rusia și CSI este singurul reprezentant al profit Wolf Oil Corporation — unul dintre cei mai mari producători de lubrifianți din Europa, care este parte a concernului Champion pentru Produse Chimice.

Sub numele de brand SCT-Filter companie SCT GmbH produce mai mult de 1.700 de filtre diferite pentru autoturisme si camioane. În 2010, compania a livrat mai mult de SCT GmbH 67000 000litri de petrol și 23 de milioane de filtre auto. Principalele obiective ale firmei noastre sunt: extinderea și îmbunătățirea gamei de produse, precum și furnizarea de produse de calitate la preturi accesibile.

SRL «Mannol Autotrade»

     Compania SRL «Mannol Autotrade» este o societate comerciala care operează pe piața auto din Moldova, furnizeaza o gama larga de auto, de transport și de uleiuri industriale, unelte auto și produse de îngrijire auto, set deodorant de scule profesionale, stergatoarele, placute de frana, auto lumânări, lămpi și filtre sub Mannol mărci comerciale, SCT, estocada, SCT-Filter.