Baghete de volan si finials

Рулевые тяги и наконечники

Baghete de volan transmit forță spre pârghia de direcție a mecanismului de direcție prin care se manifesta rotirea roților. Ele au, de asemenea,sunt o parte a legăturii de direcție, asigurând în același timp rotirea roților la unghiuri diferite — pentru că în timp ce rotirea roților ruleaza pe diferite raze.
La capetele baghetelor de volan sunt montat balamale (finials). Datorită lor în timpul tijele de deplasare reciprocă, corpuluil, roților și suspendarea poate fi posibilă transmiterea forțelor de la sistemul de direcție, rămâne neschimbat unghiul ales de rotație a roților. Pe tije (una sau două) este fir de a modifica lungimea de tracțiune necesară pentru a regla unghiul roților (așa-numitul unghi de convergență). La autovehiculele cu mecanism avansat rake, există două și patru finials de tracțiune.
Degetele sferice de fabricația noastra diferite se deosebesc prin rezistență și durabilitate a suprafeței exterioare de bază, deoarece acestea sunt supuse unui tratament termic special și sunt făcute din aliaj de otel inoxidabil.

Alte avantaje ale finials:
• Protectie de incredere împotriva prafului și umezelii;
• reduce efortul în transmiterea de direcție;
rezistență mare a degetelor sferice.

04.12.2014 SRL «Mannol Autotrade»