Element frână cu aer uscat

Cartușul sistemului uscător de aer este utilizat în unitățile de alimentare cu aer comprimat de camioane.
Umiditate excesivă de aer presupune formarea condensului, prin care se poate produce o defecțiune în supapa de control prin coroziune. Un astfel de eșec de obicei duce la presiuni excesive sau insuficiente ale sistemului.
Pentru masina încărcata greu poate fi un pericol major. În timpul iernii, prezența vaporilor de apă din aer comprimat, în general, duce la incapacitatea de a utiliza sistemul de frânare. Acest lucru se datorează înghețarii condensatului în conducta și camerele de frânare. Prevenirea apariției unor astfel de probleme permite uscătoarul sistemului de frânare.
Înlocuirea elementului de uscare de marca SCT oferă siguranță în funcționare optimă a sistemului de frânare, așa cum numai aerul uscat poate preveni coroziunea și înghețarea frânei cu aer. Uscarea de înaltă calitate îndepărtează umezeala din aer care se produce la solicitari mecanice si termice ridicate, precum și în pe termen lung de neutilizare a mașinii. Simultan se verifica particulele de murdărie in ulei si în fluxul de aer, care împiedică defecțiuni la sistemul de frânare.
De mare importanță este si protecția mediului. Elementele de uscare de înlocuire sunt realizate din materiale destinate pentru reciclare.

29.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»