Tar Remover

Tar Remover

Mannol Tar Remover — un mijloc foarte eficient de a elimina în condiții de siguranță placi de bitum si farimituri de asfalt, gudron, uleiuri, urme de insecte, excremente de păsări, lustruirea veche, suprafetele de vopsea si croma, geamuri, sticlă, faruri, barele de protecție și muluri de turisme si motociclete. Solvenții incluse în acest produs face mai ușor sa pătrunda în suprafața de curățare porii și microfisurlei. Nu lasă urme sau semne.
Aplicare: agitati bine continutul flaconului. De la o distanță de 20-30 cm se pulverizează cu atenție pe suprafața și se lasa sa se imbibe bine. După 10-15 minute, ștergeți cu un burete și clătiți cu apă. A nu se folosi pe suprafete de plastic ce nu sunt protejate de un strat de vopsea.
A se păstra într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și încălzire la peste 50°C. Cilindrul este sub presiune. Nu deformati. Nu se va pulveriza în apropierea focului deschis și a surselor de scântei. Utilizate și depozitate doar în zone aerisite. Înainte de eliminare, complet goliti borcanul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 450ml

19.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»