Teflon Protector

Teflon Protector присадка в масло

Aditiv anti-frecare de înaltă performanță Teflon Protector pentru sistemul de ungere a motorului. Conține particulele activate de teflon care reduc pierderile de frecare și îmbunătățirea performanțelor motorului. La margi dinile dintre suprafețele de frecare ale pieselor motorului formează o pelicula subtire rezistentă la căldură, având un coeficient redus de frecare. In urma adăugării acestui produs, se observă o reducere semnificativă a coeficientului de frecare; îmbunătățirea economiei de combustibil de până la 4-6% (în funcție de modul de funcționare și de starea motorului); creșterea puterii efective; scutire la pornirea motorului «la rece»; protecție împotriva uzurii și impotriva zgirierilor la pierderi in caz de urgență a uleiului.
Aplicare: se agită conținutul flaconului. Adăugați substanta la temperatura de funcționare a motorului. Raportul recomandat pentru a obține efectul — 01:30, și anume, o parte din produs (200 ml) la 30 g ulei(6000мл=6л)
Pastrare: într-o cameră încălzită. Evitați lumina directă a soarelui și de căldură de peste 50 de grade. A nu se deforma. Nu utilizați lângă foc deschis și surse de scântei. Înainte de eliminare, complet goliti recipientul. A se feri de copii.

Greutate/volum: 0,2L

12.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»