Filtre de combustibil

Ca și în benzină, atit și in motorină se conțin poluări formate în timpul producției sale. Particulele de praf, produse de coroziune, care se încadrează în peleta combustibilului în parafină, apă, și microorganisme care trăiesc acolo, pot duce la uzura excesivă asupra elementelor de combustibil de înaltă precizie a sistemului de motor cu ardere internă. Pentru a preveni acest fenomen la diesel și benzină ,înainte de a obține în camera de ardere trece printr-un filtru, care elimină murdăria dăunătoare.

La selectarea SCT-Filter veți obține:

  • un grad ridicat de purificare ;
  • fiabilitatea funcțională a agregatelor;
  • viata lunga a motorului;
  • durată lungă de viață a filtrului.

Elementele de filtrare a combustibilului SCT

Elementele de filtru de combustibil montat în filtrele pliabile sunt adesea folosite în camioane. În filtre de acest tip, la sfârșitul duratei de viață a corpului deșurubati și înlocuiți doar elementul filtrant folosit. Schimbarea în sine oferă o mulțime de probleme potențiale pentru utilizatorii neexperimentați, deoarece în acest caz, există o mai mare probabilitatea de a introduce contaminare din afara sistemului de combustibil al motorului, decât în cazul filtrelor Spin-On sau filtre opuse.

Spin-On combustibil Filtre SCT

Proiectarea Spin-On are numeroase avantaje. Cele mai importante dintre acestea se numără faptul că înlocuirea filtrelor utilizate de acest fel se reduce la înșurubare și deșurubare filtrului folosit. În acest caz, există un risc foarte redus de introducere accidentale de contaminanți în sistemul de alimentare în timpul înlocuirii acestui tip de filtre.

29.11.2014 SRL «Mannol Autotrade»